Воїни 47 бригади з боєм увійшли в Роботине - Міноборони

Воїни 47 бригади з боєм увійшли в Роботине - Міноборони

Відео
Укрінформ
Воїни 47 бригади з боєм увійшли в село Роботине та організували евакуацію жителів на БМП "Бредлі".

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

"Воїни 47 бригади, яка з боєм увійшла у село Роботине, організували евакуацію мирних мешканців на БМП Бредлі", - зазначила вона.

За словами Маляр, "наші бійці виконують планову бойову роботу та знищують ворога. У відповідь росіяни безперервно обстрілюють Роботине з артилерії. Тривають бої".

Читайте також: Сили оборони продовжують наступ на Бахмутському та Мелітопольському напрямках

"Воїни 47-ї окремої механізованої бригади зайшли в село Роботине, що на Мелітопольському напрямку! Два місяці запеклих боїв - і бійці нашої бригади за підтримки інших підрозділів прорвали багатоешелоновану лінію оборони окупантів!" - йдеться в повідомленні бригади у Фейсбуці.

Зазначається, що перше, що зробили військовослужбовці – сповістили місцевих про необхідність терміново виїжджати, адже ворог цинічно продовжує знищувати село.

Вже в більш безпечному місці медики 47-ї окремої механізованої бригади оглянули цивільних та дали можливість зателефонувати рідним.

Як повідомляв Укрінформ, за словами речника Генерального штабу Збройних сил України Андрія Ковальова, українські війська у напрямку Роботиного мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях росіян та здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Фото: Ганна Маляр / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-