Для українських пілотів розробили нові нарукавні знаки

Для українських пілотів розробили нові нарукавні знаки

Фото
Укрінформ
Міністерство оборони розробило для новоствореної 383-ї окремої бригади безпілотних авіаційних комплексів та 114-ї бригади тактичної авіації Збройних сил України нові нарукавні знаки.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство оборони повідомило у Телеграмі.

Срібна голова боривітра – центральний елемент нарукавного знака новоствореної 383-ї окремої бригади безпілотних авіаційних комплексів ЗСУ. Боривітер здатний протягом тривалого часу ширяти небом в пошуках здобичі, що підкреслює специфіку діяльності військової частини, ідеться у повідомленні.

“Вище за себе”: під таким гаслом і з новим символічним малюнком на рукаві нищать ворога українські льотчики-винищувачі 114-ї бригади тактичної авіації", - зазначили у Міноборони.

Фото: Міноборони

Знак прикрашає широкий лівий срібний перев’яз обтяжений чорним атакуючим соколом. Чорний птах використовувався на літаках в українській авіації в часи Перших визвольних змагань 1917-1921 років.

Читайте також: «Авіаційна коаліція» зростатиме, винищувачів стане більше – Резніков

“Центральне управління розвитку супроводження матеріального забезпечення ЗСУ продовжує роботу над відродженням українських мілітарних традицій”, - зазначили у Міноборони..

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони розробило для танкістів 4-ї ОТБр новий нарукавний знак.

Перше фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-