Прокуратура розпочала розслідування за фактами недільних обстрілів РФ

Прокуратура розпочала розслідування за фактами недільних обстрілів РФ

Укрінформ
Російські війська обстріляли Авдіївку, Красногорівку і Торецьк – розпочато розслідування за фактами поранення чотирьох цивільних.

Як передає Укрінформ, про це Донецька обласна прокуратура повідомила у Фейсбуці.

«20 серпня 2023 року окупанти вкотре здійснили обстріли населених пунктів Донеччини. Зокрема, під ворожий вогонь потрапили міста Авдіївка й Красногорівка, а також с. Петрівка, м. Торецьк. За попередніми даними, проти мирного населення збройні сили рф використали артилерію. Внаслідок влучань по житлових кварталах дістали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості четверо громадян – жінки 51 і 57 років та двоє чоловіків 54 та 81 року», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Загарбники знову обстріляли Куп’янськ з артилерії: є руйнування

Як зазначається, двоє постраждалих під час обстрілів перебували на території власних помешкань, ще двоє – чоловік та жінка – в транспортних засобах, коли рухались одним з автошляхів регіону. З осколковими пораненнями, струсом головного мозку та контузією їх доставлено до медичних закладів.

Вибухами пошкоджено житлові будинки, паркани, господарські споруди.

Читайте також: Росіяни за день чотири рази обстріляли Нікопольський район

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюються досудові розслідування у цих кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 ККУ).

Читайте також: Російський танк обстріляв житловий будинок на Херсонщині, загинула жінка

Як повідомляв Укрінформ, кількість постраждалих унаслідок обстрілу ворогом центру міста Куп'янськ на Харківщині зросла до 11.

Фото: t.me/kharkivoda

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-