Під Москвою під час шоу Росгвардійці відкрили вогонь по людях, є поранені

Під Москвою під час шоу Росгвардійці відкрили вогонь по людях, є поранені

Відео
Укрінформ
У Росії у місті Електросталь, що під Москвою, під час показових виступів Росгвардії зі стріляниною зафіксовані поранення серед глядачів.

Про це повідомляє Укрінформ, з посиланням на Телеграм-канал «ВЧК-ОГПУ», який 20 серпня опублікував відео на півтори хвилини.

В межах мілітаристського шоу бійці зокрема демонстрували стрілянину, використовуючи холості набої. Проте зброя в цей час була направлена на глядачів, серед яких було багато дітей і жінок.

«Маленькі діти кричали хапалися за голови і падали на землю. Не обійшлося без поранень. Дитина отримала серйозне пошкодження від гільзи, що відскочила», - йдеться в описанні до відео.

Схоже, саме про це шоу розповів в суботу ввечері російський новинний ТГ-канал «112». Проте, в його повідомленні ситуація пом’якшена – говориться не про шоу, а про «змагання по стрільбі», на яких «все пішло не так», тобто «відліт гільз завдав серйозних травм людям».

За інформацією «112» 4-річний хлопчик госпіталізований з травмою голови, а 34-річна Ірина С. отримала рвані рани щоки та щелепи.

Нагадаємо: після початку Росією повномасштабної війни проти України в РФ різко зросла кількість пропагандистський мілітаристських заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-