У Британії новобранців ЗСУ навчають штурмувати окопи

У Британії новобранців ЗСУ навчають штурмувати окопи

Фото, відео
Укрінформ
У Великій Британії військовослужбовці Збройних сил України під керівництвом канадських інструкторів відпрацьовують вправи зі штурмових дій.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

«Канадські інструктори вчать українських новобранців атакувати і зачищати окопи - вправи зі штурмових дій відпрацьовують під час багатонаціональної навчальної операції «Інтерфлекс» на одному з полігонів Великої Британії», - йдеться у повідомленні.

Після відпрацювання вправи група разом із інструктором за допомогою перекладачів аналізує правильність виконання й розбирає помилки.

«Нам важливо, що Королівство Великої Британії та Північної Ірландії, а також Канада та інші країни продовжують дієво підтримувати Україну в довгостроковій боротьбі з порушенням її суверенітету та відновлення міжнародної безпеки та норм», - підкреслили у Генштабі.

Читайте також: Операція «Інтерфлекс»: у Британії пройшли навчання вже 20 000 новобранців ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, понад 900 українських морських піхотинців завершили курс навчання у Британії, яке спільно проводили Королівська морська піхота і командос (спецпризначенці) під час шестимісячної британської програми за підтримки міжнародних партнерів.

Фото: скріншот з відео

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-