Президент відвідав командний пункт 10-го армійського корпусу та вручив воїнам нагороди

Президент відвідав командний пункт 10-го армійського корпусу та вручив воїнам нагороди

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відвідав командний пункт 10-го армійського корпусу, який бере участь в обороні на Мелітопольському напрямку.

Про це повідомляє пресслужба глави держави, передає Укрінформ.

Президент заслухав доповідь командувача корпусу Сергія Переця про перебіг та особливості бойових дій, потреби військових в озброєнні та боєприпасах.

Зеленський також вручив воїнам державні нагороди. Зокрема, за особисту мужність і героїзм, виявлені в захисті суверенітету й територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові присвоєнозвання Героя України з врученням ордена «Золота Зірка» заступнику командира танкового батальйону 116 ОМБр майору Максимові Захарченку. Завдяки вмілим діям майора та керуванню підпорядкованими танковими підрозділами було знищено велику кількість ворожої техніки та живої сили ворога, що уможливило виконання бойових завдань на важливих напрямках фронту.

Крім того, глава держави вручив ордени Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів і ордени «За мужність» ІІ та ІІІ ступенів військовим, які відзначилися в боях на Мелітопольському напрямку.

«Маю честь бути сьогодні присутнім тут, привітати вас і нагородити за вашу мужність, міцність і героїзм. Подякувати всім тим, хто пліч-о-пліч із вами. Хочу побажати вам сил, не втрачати духу, який точно веде нашу державу, нас усіх до найголовнішого – до перемоги. Я бажаю вам зберегти себе, бажаю міцності та здоров’я вашим рідним і близьким. І вам бажаю лише одного – перемоги!» – зазначив Президент.

Президент відвідав командний пункт 10-го армійського корпусу та вручив воїнам нагороди / Фото: ОПУ

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх захисників України, які віддали життя в боротьбі з російською агресією.

Читайте також: Зеленський відвідав бригади, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку

Зазначається, що глава держави та військовослужбовці продовжили неформальне спілкування під час обіду.

«Насамперед дякую за вашу велику справу, велику роботу. Бережіть себе! Слава Україні», – сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський у вівторок перебуває з робочою поїздкою на Запоріжжі, де відвідав розташування бригад, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-