Посол Британії відвідала львівський медцентр «Незламні»

Посол Британії відвідала львівський медцентр «Незламні»

Укрінформ
Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс відвідала львівський медичний центр "Незламні", якому британські партнери надають підтримку.

Про це дипломат повідомила у соцмережі Х, передає Укрінформ.

"У Львові відвідала медичний центр “Незламні“ (“Unbroken”) і поспілкувалася з солдатами, які втратили кінцівки, воюючи з Росією. Побачила, як роблять протези. Зустрілася з багатьма сміливими та рішучими українськими людьми, які повертають собі життя. Горда, що Велика Британія надає підтримку", - написала посол.

Читайте також: Шмигаль зустрівся із Сіммонс - говорили про посилення співпраці України та Британії

Національний реабілітаційний центр “Незламні“ працює на базі Першого медоб'єднання Львова - найбільшої медичної установи України, до якої входять дві дорослі лікарні та одна дитяча.

Від початку повномасштабного вторгнення тут пролікували більш як 11 тисяч поранених українців, серед яких 350 дітей. Серед напрямків роботи Центру - реконструктивна хірургія, ортопедія і протезування. Протези тут не лише встановлюють, а й виготовляють. Окрім того, у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією. Усю медичну допомогу люди отримують безплатно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-