Зеленський вручив нагороди захисникам, які відзначилися на Бахмутському напрямку

Зеленський вручив нагороди захисникам, які відзначилися на Бахмутському напрямку

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Донеччину побував в основному командному пункті оперативно-тактичного угруповання «Соледар» і вручив державні нагороди.

Про це повідомляє пресслужба глави держави, передає Укрінформ.

Зазначається, що Президент заслухав доповідь бригадного генерала Артема Богомолова щодо оперативної обстановки та взаємодії бригад у зоні відповідальності ОТУ «Соледар».

Відео: ОП

Зеленський вручив державні нагороди військовослужбовцям, які відзначилися в боях на Бахмутському напрямку. За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті суверенітету й територіальної цілісності України, воїнів нагороджено орденами Богдана Хмельницького ІІ та ІІІ ступенів та орденами «За мужність» ІІ та ІІІ ступенів.

«Я вам усім бажаю лише перемоги. Бажаю берегти себе, своїх підлеглих. За вами наше майбутнє. Ще раз хочу привітати вас і нагородити від щирого серця. Ви обов’язково переможете, і завдяки вам переможе вся Україна. Дякую вам від усіх нас, від народу України. Головне – бережіть себе, і вперед, до перемоги. Слава Україні!» – підкреслив глава держави.

Зеленський вручив нагороди захисникам, які відзначилися на Бахмутському напрямку / Фото: ОП

Крім того, Президент відвідав оптико-електронний тир, який дає змогу опанувати основні види стрілецького та переносного озброєння пострадянського та західного зразків. Зазначається, що наявність такого тиру допомагає суттєво скоротити терміни підготовки військовослужбовців.

Читайте також: Зеленський вручив нагороди військовим з нагоди Дня української державності

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Донеччину відвідав штаби бригад, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Соледар».

Він також відвідав передовий стабілізаційний пункт, який приймає поранених і травмованих військовослужбовців із Бахмутського напрямку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-