Ціллю нічної атаки ворога було середмістя Одеси – Гуменюк

Ціллю нічної атаки ворога було середмістя Одеси – Гуменюк

Укрінформ
Ціллю нічної атаки ворога було середмістя Одеси, ракети доводилося збивати над житловими кварталами.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

"Ціллю було безпосередньо середмістя Одеси. Ракети доводилося збивати просто над містом, над житловими кварталами. А це означає, що саме туди ворог і спрямовував їх", - сказала Гуменюк.

За її словами, не виключено, що під загрозою була і портова інфраструктура. Але сили ППО спрацювали на відмінно.

Гуменюк нагадала, що цієї ночі ворог тричі атакував Одещину, використовуючи і ударні дрони, і ракети типу "Калібр". "Всього 15 дронів було запущено у двох хвилях атак і 8 ракет типу "Калібр"", - зазначила вона.

Відео: телемарафон "Єдині новини"

За словами керівника об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь», усі атаки були відбиті силами ППО. Однак наслідки протиповітряної оборони і вибухової хвилі позначилися і на житлових будинках, і на адміністративних, спалахнуло дві пожежі. "Є інформація про трьох постраждалих співробітників супермаркету, двоє з яких госпіталізовані", - додала Гуменюк.

Читайте також: Росіяни за добу 83 рази обстріляли Херсонщину, семеро загиблих

Як повідомляв Укрінформ, ворог тричі атакував вночі Одещину. Силами протиповітряної оборони всі атаки були відбиті. Внаслідок збиття ракет, які ворог спрямував у середмістя Одеси, уламками було пошкоджено гуртожиток одного з навчальних закладів та супермаркет. Вибуховою хвилею у кількох будівлях понівечено вікна та балкони, побито припарковані поруч автівки.

На двох об'єктах спалахнули пожежі. Вогнеборці працюють над їх ліквідацією.

Фото: armyinform.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-