Унаслідок удару РФ по Покровську постраждали 36 поліцейських

Унаслідок удару РФ по Покровську постраждали 36 поліцейських

Укрінформ
Унаслідок удару російської армії по Покровську, що стався у понеділок, загинули 9 осіб, постраждали 86 громадян, у тому числі 36 поліцейських.

Про це у Фейсбуці поінформував начальник Нацполіції Іван Вигівський, передає Укрінформ.

«7 серпня окупанти завдали двох ракетних ударів (по Покровську – ред.) ракетами Іскандер. Загинули дев’ятеро людей, 86 постраждали, в тому числі двоє дітей. Серед поранених – 36 поліцейських: це парамедики, вибухотехніки, дільничні, ювенальні поліцейські та інші, бо всі кинулись рятувати людей після удару по будинку», - заявив він.

Читайте також: Постраждалий від обстрілу Покровська хлопець – у реанімації з опіками та переломами

Вигівський оприлюднив відео із кадрами роботи поліцейських під час «прольотів» у Покровськ на Донеччині з боді-камер правоохоронців, просто з місця теракту.

«Удари по цивільних об’єктах - це звичний почерк нашого ворога. Щоденні акти геноциду ми спостерігаємо вже півтора року. А подвійні удари по людях, прицільно по медиках, рятувальникам і поліцейських – це виключна і притаманна саме їм практика терористів і нелюдів», - зазначив глава НПУ.

Як повідомлялося, увечері 7 серпня російська армія двічі вдарила ракетами з комплексу «Іскандер» по Покровську, влучивши по житловій багатоповерхівці, а потім - по рятувальниках і правоохоронцях, які прибули на місце інциденту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-