Постраждалий від обстрілу Покровська хлопець – у реанімації з опіками та переломами

Постраждалий від обстрілу Покровська хлопець – у реанімації з опіками та переломами

Фото
Укрінформ
11-річний Микита, який отримав важкі поранення внаслідок ракетного удару по Покровську, перебуває у реанімації. Загрози життю наразі немає.

Про це в Телеграмі повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

«Микиті 11 років. Він постраждав від російського терористичного удару по Покровську Донецької області. Хлопчик розповідає, що не памʼятає звуку вибуху. Тільки те, коли він вже лежав у повністю зруйнованій квартирі. Розповідає, що придавило плитою, він дуже злякався і голосно кричав», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники дістали Микиту з-під уламків будинку одним з перших. Його привезли до Дніпропетровської обласної дитячі лікарні у важкому стані з переломами та опіками. Лукашук додає, що вже за добу медики стабілізували Микиту. Зараз він ще у реанімації, але життю вже нічого не загрожує.

«Настрій у Микити бойовий. Любить математику, мріє стати інженером та будувати ракети, які літатимуть у космос та захищатимуть Україну», - написав очільник облради.

Читайте також: Безкарності не буде: у Євросоюзі засудили російські обстріли Покровська

Як повідомлялося, внаслідок ракетного удару російських терористів по Покровську загинули дев'ятеро людей, ще 82 поранені, серед них - двоє дітей.

Фото: Микола Лукашук / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-