Сили ППО вночі знищили сім російських безпілотників

Сили ППО вночі знищили сім російських безпілотників

Укрінформ
Вночі сили та засоби протиповітряної оборони Повітряних сил у взаємодії з підрозділами інших складових Сил оборони знищили сім ворожих безпілотників. 

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України. 

У ніч на 10 серпня ворог завдав удару іранськими безпілотниками із північно-східного напрямку з району Курська. Атака тривала з 23:00 по 4:00. Усього російські загарбники застосували 10 ударних БпЛА Shahed-136/131.

Читайте також: Вночі на Хмельниччині працювала ППО

Сили та засоби протиповітряної оборони Повітряних сил у взаємодії з підрозділами інших складових Сил оборони знищили сім російських безпілотників. Застосовувались зенітні керовані ракети та стрілецька зброя підрозділів безпосереднього прикриття, ідеться в повідомленні.

Як підкреслили в Повітряних силах, про уражені об’єкти на ліквідацію наслідків в Рівненській області повідомить місцева влада.

За минулу добу авіація Повітряних сил ЗСУ здійснила понад 40 літаковильотів, 20 із них – на вогневе ураження ворожих об’єктів, районів зосередження техніки та живої сили.

Читайте також: На Київщині немає постраждалих і руйнувань внаслідок атаки безпілотників

Як повідомляв Укрінформ, вночі ворог атакував Рівненщину безпілотниками. Зруйнована нафтобаза на Дубенщині, жертв немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-