В ОГП припускають, що Росія вдарила по Покровську «Іскандерами»

В ОГП припускають, що Росія вдарила по Покровську «Іскандерами»

Укрінформ
Прокуратура розпочала розслідування за фактом ракетного обстрілу Покровська, у результаті якого загинуло п'ятеро людей, 31 особа постраждала.

Про це інформує пресслужба Офісу Генерального прокурора в Телеграмі, передає Укрінформ.

«7 серпня 2023 року близько 19:15 армія РФ, ймовірно із застосуванням ракет «Іскандер», обстріляла житлову забудову м. Покровська. За попередніми даними, в результаті влучання у 5-поверховий будинок пʼятеро людей загинули...», - йдеться в повідомленні.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК).

Також зазначається, що внаслідок обстрілу зруйновано декілька квартир та перекриття між верхніми поверхами будинку, в одній з квартир виникла пожежа, усіх постраждалих доставлено до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги.

Читайте також: Кількість загиблих унаслідок обстрілу Покровська зросла до п’ятьох – Клименко

Крім того, через пів години стався обстріл ще одного цивільного об’єкта, що розташований поруч із даним житловим будинком. Пошкоджені торговельні заклади та інші об’єкти. За даними ОГП, зараз на місцях влучання ворожої зброї працюють рятувальники і правоохоронці. Остаточна кількість постраждалих з’ясовується.

Як повідомляв Укрінформ, росіяни вдарили ракетами по житловому будинку в Покровську Донецької області, є жертви.

Фото: Павло Кириленко, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-