Сирський: На Купʼянському та Лиманському напрямках ЗСУ щодня зривають спроби прориву росіян

Сирський: На Купʼянському та Лиманському напрямках ЗСУ щодня зривають спроби прориву росіян

Укрінформ
Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський увесь день працював в органах управління та військових частинах, які виконують завдання на найбільш активних ділянках фронту.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі Military Media Center.

Він зазначив, що «на Бахмутському напрямку моя робота була присвячена актуальним проблемам збільшення темпів наступу, перспективам подальших дій, вирішенню проблемних питань, які заважають успішному виконанню поставлених завдань».

«На Лиманському і Купʼянському напрямках спільно з командирами розглянули питання адекватного реагування на наступальні дії противника, підвищення ефективності вогневого ураження ворога, боротьби з дронами різних типів, забезпечення дій наших військ», - підкреслив командувач.

За його словами, «звичайно, як завжди, зустрівся з молодшими командирами, представниками сержантського корпусу Збройних Сил, вручив відзнаки, цінні подарунки та сертифікати на грошові винагороди найкращим військовослужбовцям, які відзначилися в боях за звільнення України».

Читайте також: Український наступ: нацгвардійці просунулись на 650 метрів углиб оборони росіян

«Відбулася відверта розмова з усіх проблем, які потребують термінового вирішення. Для цього визначив конкретні завдання відповідним посадовим особам», - зауважив Сирський.

Командувач поінформував, що «в умовах продовження активних наступальних дій противника на Купʼянському та Лиманському напрямках, наші війська щоденно зривають його плани щодо прориву нашої оборони, завдають суттєвих втрат в особовому складі і техніці, зменшують наступальний потенціал ворожих військ».

«На Бахмутському напрямку продовжуємо проводити наступальні дії, крок за кроком, в умовах сильного супротиву ворога наші бійці звільняють територію, наближаючи Перемогу!», - додав Сирський.

Як повідомляв Укрінформ, на Бердянському та Мелітопольському напрямках триває наступальна операція Сил оборони, на Авдіївському, Мар'їнському — оборонна.

Фото: Military Media Center

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-