Зеленський - про обстріли Кривого Рогу і Херсона: Є жертви, під завалами можуть бути люди

Зеленський - про обстріли Кривого Рогу і Херсона: Є жертви, під завалами можуть бути люди

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів розмови з керівниками МВС і СБУ щодо ранкових обстрілів Кривого Рогу і Херсона та висловив співчуття рідним загиблих.

Про це глава держави написав у Телеграм, передає Укрінформ.

"Ранок понеділка. Регіони України під обстрілами окупантів, які продовжують тероризувати мирні міста і людей. Кривий Ріг, Херсон. Влучання в житлові будинки, навчальний корпус університету, перехрестя. На жаль, є загиблі й поранені. Під завалами можуть бути люди. Мої співчуття всім, хто втратив рідних і близьких через російський терор", - зазначив Президент.

Він підкреслив, що на місці працюють рятувальники та всі необхідні служби.

"Намагаємося врятувати якомога більше людей. Уже провів розмови з МВС та СБУ. Заступник керівника Офісу Президента з питань регіональної політики Олексій Кулеба та голови ОВА займаються ситуацією", - зазначив Зеленський.

Читайте також: У Кривому Розі російські ракети влучили в житловий будинок і навчальний заклад

За його словами, останніми днями ворог цілеспрямовано б’є по містах, їхній центральній частині, обстрілює цивільні об'єкти й житло.

"Але цей терор нас не злякає і не зламає. Працюємо й рятуємо наших людей", - наголосив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, під час ранкового обстрілу Херсона 31 липня загинув працівник комунального підприємства, четверо його колег поранені.

Російські війська також завдали ракетного удару по Кривому Рогу двома ракетами, влучивши у житловий будинок і навчальний заклад - одна людина загинула і ще десятеро звернулися по медичну допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-