Зеленський отримав шеврони від спецпризначенців у День ССО

Зеленський отримав шеврони від спецпризначенців у День ССО

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський отримав шеврони від спецпризначенців під час поїздки на схід у День Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Сили спеціальних операцій – це такий героїзм, про який неможливо розказати всі деталі одразу. Але сьогодні ми точно можемо сказати, що наші спецпризначенці – абсолютна міцність і сміливість», - зазначив він.

Глава Української держави наголосив, що щодня, виконуючи свої небезпечні, але дуже цінні для нашої країни службові обов’язки, спецпризначенці роблять усе, щоб «ворог не знав спокою на нашій землі».

«Учора, у важливий для нашої держави та Збройних Cил день, для мене було честю отримати шеврони Героїв від наших ССО», - поінформував Зеленський.

Він перелічив назви шевронів від спецпризначенців: Мілітарне ком’юніті Company Group Team, Командування Сил спеціальних операцій, Окремий центр спеціальних операцій «Схід» імені князя Святослава Хороброго, Окремий центр спеціальних операцій «Захід» імені князя Ізяслава Мстиславовича, 140-й окремий центр сил спеціальних операцій, 142-й навчальний центр, підрозділи Руху опору, Розвідувально-інформаційний центр, частини інформаційно-психологічних операцій, Полк забезпечення ССО, Полк зв’язку, Окремий центр оборони державної таємниці - та підкреслив, що символіка цих військ надихає та відображає характер і дух українських ССО.

Читайте також: Зеленський: ССО завдають особливо відчутних ударів по російських терористах

«Дякую, хлопці! Дякую за все, що робите для нашої держави та людей, для перемоги України», - резюмував Президент.

Як повідомляв Укрінформ, учора, 29 липня, Президент Володимир Зеленський відвідав передові позиції Сил спеціальних операцій на Бахмутському напрямку і привітав воїнів ССО з професійним святом.

29 липня в Україні відзначається День Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Фото: Телеграм Zelenskiy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-