Не забудемо і не пробачимо – Зеленський про обстріл росіянами Дніпра

Не забудемо і не пробачимо – Зеленський про обстріл росіянами Дніпра

Укрінформ
За кожен удар по цивільній інфраструктурі, за весь терор Росія обов’язково відчує силу справедливості. Україна нічого й нікому не пробачить.

На цьому наголосив у своєму відеозверненні Президент України Володимир Зеленський, коментуючи обстріл росіянами Дніпра, передає Укрінформ.

«Дніпро. Вже під ранок завершилися роботи на місці вчорашнього ракетного удару. Дев’ять людей постраждали, серед них – двоє дітей, підлітки. Усім надано необхідну допомогу. За кожен такий удар, за весь російський терор ворог обов’язково відчує силу справедливості. Ми нічого й нікому з них не забудемо й не пробачимо», - зазначив очільник держави.

Також Зеленський нагадав, що сьогодні – річниця Оленівки, одного з найбільш підлих і жорстоких злочинів Росії.

«Хай кожна втрата Росії буде розплатою за її зло, і хай кожен окупант, кожен російський убивця, усі відповідальні за цей терор проти України та українців знають – поки ще живі, – що справедливість перемагає», - наголосив Президент.

Читайте також: Вибух в Оленівці був спричинений термобаричним гранатометом - Офіс генпрокурора

Як повідомляв Укрінформ, у Дніпрі близько 20.30 вечора пролунав вибух. Згодом стало відомо, що загарбники влучили у багатоповерхівку та будівлю СБУ, внаслідок цього постраждали дев’ять людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-