ЗСУ наступають на трьох напрямках, біля Старомайорського закріплюються на нових рубежах

ЗСУ наступають на трьох напрямках, біля Старомайорського закріплюються на нових рубежах

Укрінформ
Українські військові продовжують наступ на Бахмутському, Мелітопольському і Бердянському напрямках.

Про це повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

“Українські воїни продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника”, - сказав Ковальов.

За його словами, у районі Старомайорського Донецької області українські військові мали успіх і закріплюються на досягнутих рубежах.

Джерело: телемарафон «Єдині новини»
Читайте також: ЗСУ уразили сім ворожих артилерійських засобів і дві станції РЕБ

Тим часом загарбники здійснили безуспішні спроби відновити втрачені позиції на північний схід від Роботиного Запорізької області. Ворог продовжує чинити опір і переміщує підрозділи, активно застосовує резерви, зазначив речник.

Він повідомив, що на Бахмутському напрямку українські війська продовжують вести наступальні дії північніше та південніше Бахмута.

Водночас Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ на Куп’янському та Лиманському напрямках. Тут тривають важкі бої, протягом минулої доби відбулося 26 бойових зіткнень, зазначив Ковальов.

Читайте також: Сили оборони відбили атаки росіян у районах Бахмута та Авдіївки

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого 2022 року по 26 липня 2023 року ліквідували близько 243 тисяч 680 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-