Росіяни атакували дронами порт на Одещині: зруйнований ангар, є постраждалі

Росіяни атакували дронами порт на Одещині: зруйнований ангар, є постраждалі

Фото
Укрінформ
Ворог продовжує тероризувати Одещину. Цієї ночі майже чотиригодинна атака дронами "Shahed-136" була спрямована по портовій інфраструктурі Дунаю.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ОК «Південь».

«Три дрони знищено силами протиповітряної оборони. Внаслідок влучань зруйновано ангар із зерновими, пошкоджено резервуари для збереження інших видів вантажів, в одному із виробничих приміщень сталася пожежа, яку оперативно ліквідовано», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сили ППО збили «Шахед» на Сумщині

Як повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, унаслідок нічної атаки - шестеро постраждалих людей.

"До лікарні області госпіталізували чотирьох поранених, один з яких – у стані середньої ступені тяжкості, ближче до тяжкого. Лікарям вдалося стабілізувати пацієнта. Інші троє – з легкими осколковими пораненнями та забоями тіла. Всім була надана медична допомога в повному обсязі", - розповів він.

Як повідомляв Укрінформ, Повітряні сили ЗСУ попередили вночі 24 липня про загрозу застосування росіянами ударних безпілотників на території Одеської області.

Як раніше повідомляло агентство, у ніч на 23 липня армія РФ завдала ракетного удару по самому серцю Одеси. Руйнувань зазнали Спасо-Преображенський собор, Будинок вчених, п’ять дитячих садочків, 4 школи та багато житлових будинків – все це знаходиться під охороною ЮНЕСКО.

До лікарень Одеси було госпіталізовано 22 постраждалих, з них – 3 підлітків (12-ти та двоє – 17-ти років). Одна людина загинула.

Фото: ОК "Південь"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-