В Україні через агресію РФ поранені вже 1072 дитини

В Україні через агресію РФ поранені вже 1072 дитини

Укрінформ
Російські загарбники вбили в Україні 496 дітей та ще 1072 дітям завдали поранень.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Офіс генерального прокурора.

"Більше ніж 1568 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф. Станом на ранок 23 липня 2023 року, за офіційною інформацією ювенальних прокурорів, 496 дітей загинули та понад 1072 отримали поранення різного ступеня тяжкості", - ідеться в повідомленні.

Дані не є остаточними. Триває робота з їх встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово захоплених та звільнених територіях.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 476, Харківській - 297, Київській - 129, Херсонській - 116, Запорізькій - 97, Миколаївській - 89, Дніпропетровській - 83, Чернігівській - 71, Луганській - 67.

23 липня внаслідок ракетного обстрілу ворогом Одеси дістали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості четверо дітей віком від 11 до 17 років.

Читайте також: Як говорити з дітьми під час війни - поради психотерапевта

Як повідомляв Укрінформ, за даними оперативного командування "Південь", під час ракетної атаки вночі 23 липня ворог вдарив по Одещині щонайменше п'ятьма видами ракет всіх видів базування: "Калібри", "Онікси", Х-22 та "Іскандер-К", а також застосував балістичні "Іскандер-М".

За інформацією Національної поліції України, в Одесі внаслідок атаки одна людина загинула і 22 людини дістали поранення, зокрема чотири дитини.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-