Росіяни упродовж дня здійснили 24 обстріли прикордоння Сумщини

Росіяни упродовж дня здійснили 24 обстріли прикордоння Сумщини

Укрінформ
На Сумщині протягом дня росіяни здійснили 24 обстріли прикордоння, зафіксовано 113 вибухів, є постраждалі та руйнування.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Телеграмі Сумська обласна військова адміністрація.

«Сумщина. Ситуація на прикордонні станом на 21.00... Протягом дня росіяни здійснили 24 обстріли прикордоння. Зафіксовано 113 вибухів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, обстрілів зазнали Краснопільська, Великописарівська, Білопільська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська, Юнаківська та Хотінська громади.

Читайте також: На Донеччині внаслідок російського обстрілу загинув поліцейський

Як інформують в ОВА, Краснопільська громада зазнала артилерійського обстрілу (14 вибухів). За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу одна людина загинула і четверо зазнали поранень. Пошкоджені житлові будинки та газопровід.

Також повідомляється, що ворожі гелікоптери здійснили два пуски некерованих авіаційних ракет по околиці одного з населених пунктів Великописарівської громади.

Білопільська громада - тут унаслідок артилерійського обстрілу (10 вибухів) пошкоджено лінію електропостачання.

Читайте також: Під час обстрілу Харківщини росіяни поранили цивільного

По Середино-Будській громаді росіяни завдали удару за допомогою дрона-камікадзе (один вибух). Попередньо – поранені дві людини.

Як повідомляв Укрінформ, у Сумській області російські війська скинули з дрона вибуховий пристрій на центр міста Середина-Буда, поранень зазнали двоє цивільних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-