Росіяни скинули з дрона вибуховий пристрій у місті на Сумщині, є поранені

Росіяни скинули з дрона вибуховий пристрій у місті на Сумщині, є поранені

Фото
Укрінформ
У Сумській області російські війська скинули з дрона вибуховий пристрій на центр міста Середина-Буда, поранень зазнали двоє цивільних

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

За процесуального керівництва Шосткинської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Читайте також: Ворог ударив по Сумщині з артилерії - загинула людина

За даними слідства, 22 липня 2023 року близько 14:30 ворог за допомогою дрона скинув вибуховий пристрій на цивільні обʼєкти в центрі міста Середина-Буда Сумської області.

Внаслідок атаки ворога отримали поранення двоє чоловіків, які перебували біля входу до пункту незламності. Один із потерпілих цього дня якраз забезпечував доступ осіб до укриття, а інший проїжджав повз на велосипеді.

Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілів. Досудове розслідування здійснюється слідчими поліції, надалі матеріали будуть передані до Управління Служби безпеки України в Сумській області.

Читайте також: Ворог вночі та зранку чотири рази обстріляв Сумщину

Як повідомляв Укрінформ, на Сумщині в одному із селищ Краснопільської громади під час ворожого обстрілу загинула людина, четверо зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-