Росіяни атакували Донеччину авіабомбами та ракетами С-300

Росіяни атакували Донеччину авіабомбами та ракетами С-300

Укрінформ
Росіяни атакували міста та селища Донеччини авіабомбами, ракетами С-300 та "Градами", є загиблі та поранені, руйнування на підприємстві.

Про це повідомив в Телеграмі голова Донецької ОВА Павло Кириленко, передає Укрінформ.

"Оперативна ситуація по області станом на ранок 22 липня. Напередодні росіяни завдали численних ударів по Торецькій ТГ. У Нью-Йорку ворог скинув 3 авіабомби — 4 людини загинули і 3 поранено, пошкоджено 16 будинків та адмінбудівлю. У селі Дружба загинули 2 дитини, 1 людина поранена. Пошкоджено будинок у Залізному", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ракетами С-300 росіяни атакували Краматорськ — влучили у підприємство.

"На Волноваському напрямку ворог двічі обстріляв з "Градів" Пречистівку, 21 раз з артилерії — Вугледар. На Донецькому напрямку у Мар'їнській ТГ під вогнем Красногорівка і Новомихайлівка. У Курахівці пошкоджено 4 будинки, на околицях громади випалено поле пшениці. На ранок відбувся артобстріл Авдіївки — без жертв", - повідомили в ОВА.

На Горлівському напрямку, окрім Торецької ТГ, під обстрілами перебувала Костянтинівка — 1 людина поранена, пошкоджено 5 багатоповерхівок, 30 приватних будинків, дитсадок, газогін і водогін. У Часовоярській ТГ пошкоджено 4 приватні будинки.

Читайте також: Росіяни за добу тричі обстріляли Очаків та узбережжя

На Лисичанському напрямку ворог обстріляв Лиманську ТГ і Сіверськ.

Як повідомлялося, Донецька обласна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства росармією 4-х цивільних людей у Нью-Йорку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-