Перевірка США не має претензій до обліку наданої Україні зброї та техніки – Міноборони

Перевірка США не має претензій до обліку наданої Україні зброї та техніки – Міноборони

Укрінформ
Інспекція Сполучених Штатів по лінії матеріально-технічної допомоги засвідчила відсутність претензій з боку американської сторони до обліку Україною озброєння та військової техніки.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Міноборони з посиланням на інформацію заступника міністра Володимира Гаврилова, який прокоментував інформацію ЗМІ про нібито випадки розкрадання західної зброї.

«Артилерія, боєприпаси, складні системи ППО, бронетехніка – в Україні усе обліковано. У минулому році було впроваджено автоматизовану систему обліку і проходження всього ОВТ через логістику. За допомогою партнерів уведено програми LOGFAS і «Каравай», які дозволяють по штрих-коду і QR-коду супроводжувати військову техніку до військової частини, а в разі потреби – приїхати туди і побачити, що там є», – зазначив Гаврилов.

У пресслужбі нагадали, що вчора телеканал CNN поширив інформацію про нібито розкрадання озброєння, наданого Україні.

Читайте також: Німеччина передала Україні 10 танків Leopard

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони США в середу офіційно заявило про виділення нового пакета військової допомоги Україні, який містить десятки найменувань озброєння, техніки й іншого обладнання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-