Федоров у Бучі презентував перші результати єВідновлення

Федоров у Бучі презентував перші результати єВідновлення

Фото
Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров разом з адміністратором Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Самантою Пауер відвідав Бучу Київської області, де презентував перші результати єВідновлення.

Як передає Укрінформ, про це Федоров повідомляє у Телеграмі.

"Презентували партнерам досягнення з відбудови й перші результати єВідновлення. Це найскладніша послуга з точки зору взаємодії різних держорганів, комісій та банків, але дуже проста для громадян. Це не просто заявка в «Дії». Команда реалізувала наповнення реєстрів та перевірку інформації, перевірку комісій, налаштувала взаємодію з банками — все, щоби людина могла зручно отримати гроші на ремонт пошкодженого житла", - зазначив Федоров.

За його словами, станом на зараз Мінцифри отримало 27 461 заяву через «Дію» й вже 1403 українських сімей отримали виплати на суму 114,759,127.56 грн.

Днями стартує бета-тест другого етапу єВідновлення — компенсації за зруйноване майно.

"Разом із Самантою Пауер, Адміністраторкою USAID та заступницею Міністра з відновлення Олександрою Азархіною відвідали один із пошкоджених будинків у Бучі, власники якого вже отримали фінансування на ремонт пошкодженого житла за програмою єВідновлення. На отримані кошти бучанці зможуть зробити ремонт всередині будинку", - зауважив Федоров.

Читайте також: У «Дії» стартувало бета-тестування на компенсацію знищеного житла

Він подякував партнерам USAID/UKAid проєкту "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS" за підтримку.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр Ірландії Лео Варадкар разом із генеральним прокурором Андрієм Костіним відвідали місця російських злочинів у Бучі Київської області.

Фото: Михайло Федоров / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-