Прем’єр Ірландії відвідав Бучу

Прем’єр Ірландії відвідав Бучу

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Ірландії Лео Варадкар разом із генеральним прокурором Андрієм Костіним відвідали місця російських злочинів у Бучі Київської області.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

За словами Костіна, “сьогодні Буча – вільне й безпечне місто. Та ми ніколи не забудемо про страшні масові вбивства мирних людей, які чинили тут російські війська".

Генпрокурор поінформував Прем'єр-міністра, що "у Бучанському районі було вбито понад 1400 цивільних, ще більше зазнали тортур".

Він зауважив, що "системність цих злочинів свідчить про те, що агресор переслідує українців через національну ідентичність та проукраїнську позицію. Аналогічні випадки фіксуються і в інших звільнених містах".

“Україна має дві основні цілі: зупинити російську агресію та покласти край безкарності РФ за міжнародні злочини. Кремлівський режим є загрозою для всього світу. Тому весь світ має діяти спільно та скоординовано, щоб притягнути керманичів режиму та їхніх поплічників до відповідальності за все скоєне ними зло”, – наголосив Костін.

Читайте також: Пенс відвідав Бучу та Ірпінь

Як повідомляв Укрінформ, у липні Бучу, Ірпінь Київської області відвідав президент Південної Кореї Юн Сок Йоль, який прибув в Україну з неоголошеним візитом.

Фото: Офіс генерального прокурора

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-