Пенс відвідав Бучу та Ірпінь

Пенс відвідав Бучу та Ірпінь

Фото
Укрінформ
Колишній віцепрезидент Сполучених Штатів Америки Майк Пенс відвідав міста Бучу та Ірпінь Київської області, які були тимчасово захоплені російськими військами минулого року.

Як передає Укрінформ, про це заявив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, повідомляє КОВА у Телеграмі.

“З візитом на Київщині побував колишній віцепрезидент Сполучених Штатів Майк Пенс. У межах візиту американська делегація побувала в селі Мощун, де точилися запеклі бої в ході оборони Київщини. Також колишній віцепрезидент побував у Бучі й Ірпені – містах, де російські окупаційні війська чинили жахливі злочини проти цивільного населення”, – заявив Кравченко.

Начальник КОВА висловив подяку колишньому віцепрезиденту США за особистий візит та підтримку України, яку він публічно транслює з перших днів повномасштабного вторгнення Росії.

“Сьогоднішня зустріч є важливим свідченням нашої єдності та рішучості в боротьбі з військовою агресією РФ”, - підкреслив Кравченко.

Читайте також: Майк Пенс прилетів в Україну з неоголошеним візитом

Як повідомляв Укрінформ, 29 червня Президент України Володимир Зеленський зустрівся з 48-м віцепрезидентом США Майком Пенсом, обговорили безпекову співпрацю і питання членства України в НАТО.

Фото: Київська обласна військова адміністрація

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-