Командир бригади «Азов» зустрівся з особовим складом і найближчим часом стане в стрій

Командир бригади «Азов» зустрівся з особовим складом і найближчим часом стане в стрій

Фото
Укрінформ
Командир бригади «Азов», підполковник Денис «Редіс» Прокопенко, який нещодавно повернувся до України після звільнення з російського полону, зустрівся з особовим складом та анонсував своє повернення на службу.

Як передає Укрінформ, про це повідомили у пресслужбі «Азову» в Телеграмі.

«Перебуваючи у полоні я сказав, що для мене ця війна не закінчиться, доки ми не повернемо з полону нашого останнього бійця та не відновимо кордони України на стан 1991 року. Я — солдат. Мене не цікавлять ніякі інші напрямки діяльності, крім військової справи. Моє серце, моя душа, моє тіло належать Азову», — сказав «Редіс».

Читайте також: Командирів оборони «Азовсталі» повернули до України, коли з‘явилась така можливість – Єрмак

За його словами, основні зусилля сьогодні мають бути спрямовані на бойову підготовку та доукомплектування підрозділу особовим складом, технікою та озброєнням.

Зазначається, що наразі підполковник Денис «Редіс» Прокопенко проходить реабілітацію та найближчим часом приступить до виконання службових обов'язків.

Як повідомляв Укрінформ, 8 липня із Туреччини до України повернулися командири, які керували обороною «Азовсталі» у Маріуполі. Додому повернулися заступник командира полку «Азов» командир «Азова» Денис Прокопенко (Редіс), Святослав Паламар (Калина), старший офіцер Олег Хоменко, в.о. командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергій Волинський (Волина) і командир 12-ї бригади Національної гвардії України Денис Шлега.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-