ГУР має джерела у найближчих до Путіна кабінетах – Буданов

ГУР має джерела у найближчих до Путіна кабінетах – Буданов

Укрінформ
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що відомство має «джерела», близькі до президента Росії Володимира Путіна.

Про це він сказав в інтерв’ю виданню Reuters, передає Укрінформ.

«У нас є свої джерела. У найближчих кабінетах (до Путіна – ред.), так би мовити. Тому ми зазвичай знаємо, що відбувається», – сказав очільник ГУР.

Читайте також: «Вагнерівці» під час заколоту в РФ дісталися до ядерної бази «Вороніж-45» – Буданов

Він зауважив, що точно передбачив повномасштабне вторгнення Росії ще до його початку.

Водночас Буданов зазначив, що сьогодні очільник розвідки не може залишатися поза медійним простором.

«Це неможливо без цього, більше ні. І усі наступні війни будуть виглядати так. У будь-якій країні світу. Можна сказати, що ми тут задаємо тренд», – сказав він.

Читайте також: Загроза на ЗАЕС починає спадати - Буданов

Керівник української розвідки також зазначив, що Україна зробила висновки щодо необхідності донесення інформації до населення після окупації Росією частин Донецької та Луганської областей та півострова Крим у 2014 році.

«Інформаційну війну ми повністю програли у 2014 році. А війну, яка розпочалася (повномасштабне вторгнення РФ – ред.), ми почали зовсім по-іншому. І зараз росіяни програють інформаційну битву», – заявив Буданов.

Як повідомляв Укрінформ, керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що російське суспільство крок за кроком готують до сприйняття реальності, у якій опинилася країна.

Фото: ГУР Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-