Просування та оборона ЗСУ: Зеленський провів засідання Ставки

Просування та оборона ЗСУ: Зеленський провів засідання Ставки

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача щодо ситуації на фронті, обговорили просування та оборону ЗСУ.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Чергова Ставка. Доповіді командувачів Залужного, Сирського, Тарнавського – ситуація на фронті, просування, оборона", - зазначив Зеленський.

На засіданні також обговорили нові оборонні пакети. Зеленський заслухав доповідь міністра оборони Олексія Резнікова. Про покращення логістики постачання доповів віце-прем’єр Олександр Кубраков.

Читайте також: До наступного саміту НАТО маємо опрацювати все, про що говорили у Вільнюсі - Президент

На ставці обговорили нарощування власного виробництва, зокрема хороший результат щодо БПЛА, нарощування обсягів ремонту. Свої доповіді представили Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України та командувач сил логістики Олег Гуляк.

Обговорили захист атомних станцій та північного кордону, результати перевірки готовності сил оборони до виконання відповідних завдань. Зеленський заслухав доповіді міністра міністр внутрішніх справ України Ігоря Клименка, голови ДПСУ Сергія Дейнеки, головного інспектора МО Ігоря Воронченка.

Читайте також: Військові наступають біля Бахмута та закріплюються на напрямку Біла Гора - Андріївка – Генштаб

За результатами доповіді начальника ГУР МО Кирила Буданова, Зеленський зазначив, що з урахуванням даних розвідки та вжитих заходів "загроза вторгнення з Білорусі – відсутня".

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-