Наразі на півночі безпосередніх загроз з боку Росії та Білорусі немає – Наєв

Наразі на півночі безпосередніх загроз з боку Росії та Білорусі немає – Наєв

Укрінформ
Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив, що наразі безпосередньої загрози з боку Білорусі та Росії немає, однак, у разі зростання рівня загроз передбачено нарощування сил.

Як передає Укрінформ, про це Командування Об'єднаних Сил ЗС України повідомляє у Телеграмі.

"Саме на даний час у смузі відповідальності Північного угрупування військ безпосередньої загрози наступальних дій наземних сил для України з боку Білорусі та Росії немає. Однак, у разі зростання рівня загроз передбачено нарощування сил та засобів, а також інші практичні заходи щодо підвищення оборонних спроможностей угруповання", - зазначив Наєв.

За його словами, розвідка не припиняє свою роботу зі здобуття інформації. Крім того, ЗСУ щодня перебувають на постійному робочому контакті з іноземними партнерами щодо обміну інформацією.

"Ми свідомі тієї інформації, якою володіємо, але час не витрачаємо. Це означає, що всі без виключення військовослужбовці у Північній операційній зоні професійно виконують покладені на них завдання", - наголосив Наєв.

Читайте також: На півночі завершили будівництво психологічно-тактичних смуг перешкод - Наєв

Своєю чергою командування поступово збільшує оборонні спроможності та займається заходами підвищення навченості особового складу.

"Особовий склад злагоджений, а командири знають, як правильно керувати підлеглими і як діяти у разі необхідного посилення", - підкреслив Наєв.

Як повідомляв Укрінформ, 30 червня Президент Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача щодо ситуації на фронті та загроз з боку Білорусі.

 Фото: Телеграм Новини КОС ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-