У Китаї шестеро людей загинули через падіння ґрунту й каміння на автобус

У Китаї шестеро людей загинули через падіння ґрунту й каміння на автобус

Укрінформ
На південному заході Китаю поблизу міста Чунцин шестеро людей загинули і дев’ять отримали поранення внаслідок викликаного тривалими зливами падіння ґрунту й каміння на проїжджаючий дорогою автобус.

Про це з посиланням на місцеву владу повідомляє Xinhua, передає Укрінформ.

Автобус, що перевозив 19 пасажирів, проїжджав дорогою попід пагорбом, коли його накрила маса ґрунту й каміння, яка раптово відірвалася від схилу й посунулася вниз.

У результаті інциденту шестеро людей загинули, а ще дев’ять отримали поранення. За даними влади, їхньому життю ніщо не загрожує.

Читайте також: У Пакистані зіткнулися два автобуси: десятеро загиблих, понад 40 поранених

Рятувальна операція завершилася, правоохоронці розслідують інцидент і досліджують потенційні небезпеки, аби запобігти подібним трагедіям.

Останніми днями на півдні Китаю тривають майже безперервні сильні дощі, через які зросла загроза повеней у місцевих річках та сходжень ґрунту.

Місцеві метеорологи оголосили жовтий, другий із чотирьох існуючих у Китаї, рівень небезпеки природних катастроф та попередили жителів регіону про необхідність підвищеної уваги до власної безпеки.

Читайте також: В Японії вантажівка зіткнулася з автобусом, п’ятеро загиблих

Як повідомляв Укрінформ, у провінції Сичуань на південному заході Китаю внаслідок викликаних зливами зсувів ґрунту четверо людей загинули і троє вважаються зниклими безвісти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-