В Японії вантажівка зіткнулася з автобусом, п’ятеро загиблих

В Японії вантажівка зіткнулася з автобусом, п’ятеро загиблих

Укрінформ
П’ятеро людей загинули в неділю в результаті зіткнення автобуса та вантажівки на північному японському острові Хоккайдо.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Kyodo.

Летальна аварія сталася близько 11:55 за місцевим часом на півдні Хоккайдо. Внаслідок зіткнення водії обох транспортних засобів загинули. Близько десятка людей були госпіталізовані.

Автобус із 18 пасажирами вирушив із міста Саппоро вранці у неділю до міста Хакодате, повідомив автобусний оператор Hokuto Kotsu Inc.

За припущеннями правоохоронних органів, це було лобове зіткнення двох транспортних засобів. Передня частина вантажівки була розбита, тоді як в автобусі зона навколо водійського сидіння була сильно пошкоджена.

Читайте також: ДБР розслідує загибель військовослужбовця у ДТП на Київщині

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю, 16 червня, в провінції Канвон Південної Кореї понад 80 людей постраждали внаслідок зіткнення семи транспортних засобів, включаючи автобуси та вантажівки.

За даними поліції, ланцюгова аварія, в яку потрапили легковик, три вантажівки, а також три автобуси, які везли учнів середньої школи на екскурсію, сталася вдень на автобані у Хончхоні.

Фото: Kyodo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-