Теракт на Каховській ГЕС не зупинив наступ ЗСУ, скоро будуть хороші результати - Гуменюк

Теракт на Каховській ГЕС не зупинив наступ ЗСУ, скоро будуть хороші результати - Гуменюк

Укрінформ
Теракт на Каховській ГЕС не зупинив наступ Сил оборони, і дуже скоро будуть результати, які всіх порадують.

Про це повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк на пресконференції в Медіацентрі Україна - Укрінформ.

«Силам оборони це (підрив Каховської ГЕС - ред.) не завдало того клопоту, на який розраховували окупанти. Але все ж таки певні зміни в бойовій роботі відбулись. Проте вони вкладаються у той глобальний план просування Сил оборони, який так лякає окупантів», - сказала речниця.

Відео: телемарафон «Єдині новини»

Тобто, зауважила Гуменюк, окупанти продовжують усвідомлювати, що навіть така складна ситуація, яку вони створили техногенною катастрофою, не зупинить Сили оборони. «Ми продовжуємо бойову роботу - вона результативна і йде заздалегідь погодженим планом. Дуже скоро будуть результати, які всіх порадують", - запевнила спікерка.

Читайте також: Сили оборони продовжують наступ на трьох напрямках - Генштаб

На її думку, стосовно ситуації на Запорізькій атомній станції, це один з ключових елементів у ланцюзі техногенних шантажів, якими ворог намагається змусити світову спільноту та українські Сили оборони перелаштуватись "під їх задуми і плани".

"Але цей шантаж може бути приведений у дію. Це ворог уже довів на прикладі Каховської ГЕС. Тут масштаби можуть бути більш значущими. Тут потрібне включення світової спільноти", - наголосила Гуменюк.

Раніше начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов повідомив, що російські війська розмістили техніку з вибухівкою біля чотирьох із шести енергоблоків ЗАЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-