Маляр пояснила, які чинники треба враховувати у війні проти росіян

Маляр пояснила, які чинники треба враховувати у війні проти росіян

Укрінформ
Заступниця міністра оборони Ганна Маляр вважає, що у війні проти росіян не має бути жодних сентиментів, сподівань та ілюзій.

Як передає Укрінформ, про це Маляр написала в Телеграмі.

"Не треба повторювати помилки наших ворогів. Вони втягнулись у цю програшну для них війну, тому що недооцінювали нас і не збагнули нашу ментальність", - зазначила заступниця міністра.

За її словами, з росіянами потрібно воювати враховуючи низку чинників. Насамперед те, що вони мають перевагу у кількості людей, озброєння та військової техніки.

При цьому росіяни завжди брешуть, наголошує Маляр. "Брешуть всім і навіть один одному. В них на брехні побудовано все і навіть історична самоідентичність", - констатує посадовиця.

Окрім того, у росіян глибока травма втрати домінування на пострадянському просторі. Тому їхня ключова внутрішня потреба, яка лежить в основі всіх конфліктів - бажання домінувати.

Читайте також: Політична криза в Росії була передбачувана і неминуча – Маляр

"У цієї держави відсутні червоні лінії в поведінці. Попри зовнішню тоталітарність режиму, в середині системи - бардак, тому "рвонути" може будь-де і будь-що. Висновок: ніяких сентиментів, сподівань та ілюзій. Стаємо ще сильнішими і знищуємо ворога ще потужніше", - наголосила Маляр.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 19 по 25 червня знищили майже п'ять тисяч військових Російської Федерації та 187 артилерійських систем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-