Українські прикордонники записали звернення до білорусів

Українські прикордонники записали звернення до білорусів

Укрінформ
Українські прикордонники включили трансляцію звернення до білорусів, де назвали лайном нещодавні недолугі білоруські ІПСО та закликали виступити проти війни РФ з Україною.

Про це Укрінформу повідомили в прикордонному підрозділі ДПСУ, що несе службу на кордоні з РБ.

«На кордоні України пролунало звернення до білоруської сторони, де зазначено, що недолугі ІПСО, які проводила останнім часом Білорусь, є лайном. Вкотре нагадали, що Білорусь підтримує країну-терориста і перебуває під впливом Росії та її пропаганди», - розповіли прикордонники.

В аудіозверненні наголошується, що той, хто хоче воювати проти українців, не білорус, бо справжні - протистоять свавіллю білоруського диктатора Лукашенка.

Окремо пролунало застереження для тих, хто намагатиметься перетнути кордон зі зброєю в руках: «Обов’язково візьміть з собою ваше борошно, ви про нього нещодавно згадували, адже воно вам знадобиться, коли ми робитимемо з вас класичні білоруські дранікі!», - відзначили українські прикордонники.

Читайте також: Путін провів розмови з президентами Казахстану і Білорусі – ЗМІ

Як повідомлялось раніше, білоруські прикордонники на кордоні з Україною транслювали аудіозвернення про схожість українського та білоруського народів та подібність «борщів». У Державній прикордонній службі Україні 31 травня відреагували на аудіозвернення білоруських прикордонників щодо схожості борщів та нагадали, що українці – свободолюбива нація і не будуть куштувати їх «вариво», яке стало схожим на російські «щі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-