Зеленський відзначив особливі заслуги на фронті воїнів 35-ї бригади морської піхоти

Зеленський відзначив особливі заслуги на фронті воїнів 35-ї бригади морської піхоти

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відзначив міцність та відвагу на фронті воїнів 35-ї бригади морської піхоти, зокрема Вʼячеслава Імангулова й Сергія Пєнова та хоробрість загиблих десантників Івана Коцура й Олександра Казанджі.

Про це він розповів у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Знати наших героїв, бути їм вдячними – це обовʼязково. Хочу сьогодні особливо відзначити воїнів нашої 35-ї окремої бригади морської піхоти. Бригади, яка виконує надзвичайно важкі завдання. Хлопців, які воюють саме так, як і мають воювати українські воїни. Старший матрос Вʼячеслав Імангулов та молодший лейтенант Сергій Пєнов – дякую, хлопці, за вашу зразкову міцність та відвагу в боях на Донеччині. Саме такими й мають бути наші воїни, українські воїни. Молодці!», - сказав Зеленський.

Відео: ОП

Водночас глава держави вшанував памʼять двох «особливо хоробрих, особливо сильних» десантників «Тридцятьпʼятки».

«Вони віддали життя за нашу державу, за наших людей саме зараз – у боях у червні, і Україна має їх памʼятати. Капітан Іван Коцур… Вічна памʼять! Старший лейтенант Олександр Казанджі... Вічна памʼять!», - зазначив Президент.

Читайте також: Зеленський відзначив штурмовий підрозділ ГУР «Артан»

Він також побажав, щоб перемога України в розв’язаній Росією війні та успішна трансформація державних інституцій у такі ж сильні та ефективні, якими є наші воїни, стала найкращим вшануванням памʼяті всіх українських героїв різних часів, які боролися й загинули заради свободи та сили України.

Як повідомляв Укрінформ, 21 червня Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 106 військовослужбовців, 63 із них - посмертно.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-