Військовослужбовцям РФ не дають інформації про втрати в Україні – перехоплення

Військовослужбовцям РФ не дають інформації про втрати в Україні – перехоплення

Аудіо
Укрінформ
Військовослужбовцям Росії не кажуть про реальні втрати їхніх військ в Україні, хоча вони і самі усвідомлюють, що ці втрати дуже великі.

Про це йдеться у розмові двох російських військовослужбовців, аудіозапис якої виклала пресслужба Головного управління розвідки Міноборони, передає Укрінформ.

«Петруха 4 місяці був. Він знаєш, де був? У Донецькій і Луганській областях ганяв. Ну і загиблих, каже, дуже багато. Теж наших – дуже шкода. Нам нічого не кажуть, скільки загиблих», - заявив перший росіянин.

Читайте також: Із фронту тіла «вагнерівців» вивозять КАМАЗами – перехоплення

Інший російський військовий каже, що загиблих – дуже багато, і підтверджує, що їм теж нічого про це не кажуть, «ми просто бачимо це все».

У ході розмови про мобілізацію перший російський військовослужбовець зазначив, що його знайомого, Олександра Чешуїна, викликали у військкомат.

«Зараз, кажуть, із 1-го квітня – мобілізація начебто. Не знаю, наскільки правда – ні – тут кожен тиждень мобілізація. Типу, 400 осіб потрібно набрати. Коротко кажучи, його (викликали – ред.) у військкомат, я сміюся… Він там довідки зараз робить, типу протрузія (початковий етап утворення грижі у хребті – ред.) у нього тощо», - сказав він.

Читайте також: Перехоплення СБУ підтверджує, що Каховську ГЕС підірвала диверсійна група росіян

У відповідь другий військовий РФ уточнив, що якщо Чешуїн перебуває у Росії, то він «відмажеться».

«Коли уже сюди приїде, уже важко буде», - вважає він.

Відповідаючи на питання першого росіянина, чи проходив він комісію, другий відповів, що ні.

Вони обговорювали і питання удару РФ по Києву.

«Та вже б по Києву вдарили б такою бомбочкою, щоб «грибок піднявся у них там і опустився», - зазначив перший російський військовий, на що другий йому сказав: «Та звісно».

У ГУР запевнили, що за кожен воєнний злочин, здійснений проти України, буде справедлива відплата.

Як повідомлялося, керівник ГУР Кирило Буданов заявив щодо усіх колаборантів і загарбників, що ніхто забутим не залишиться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-