Буданов потролив росіян і «експерта Ківу» за фейкові розповіді про свою смерть

Буданов потролив росіян і «експерта Ківу» за фейкові розповіді про свою смерть

Укрінформ
Російські фейки є досить недоопрацьованими, і фейки на те і є фейками, щоб викликати якусь певну реакцію у аудиторії.

Про це у телемарафоні «Єдині новини» поінформував керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, відповідаючи на питання, як він реагує на появу фейку про те, що він нібито був похований, передає кореспондент Укрінформу.

«Я сприймаю це досить смішно і реагую так само. Фейки на те і є фейки, щоб викликати якусь певну реакцію у аудиторії. Але це досить, скажімо так, недопрацьовані фейки. Усі ж - ті люди, які це робили - розуміли, що зі мною все нормально», - уточнив він.

Читайте також: Гаряча фаза на фронті загалом не впливає на обмін полоненими - ГУР

На його думку, росіяни чітко розуміли, що фейк буде розвінчаний і вони виставлять дурнями, у принципі, самі себе.

«Але вони спіймали на цей гачок «всесвітньо відомих» експертів на кшталт Іллі Киви, який прямо з піною у рота розповідав, що я вже там спочатку загинув, потім воскрес, потім у кому якусь впав. Нехай люди бавляться, чом би й ні», - заявив керівник ГУР.

Відповідаючи на питання, чи бачить він зміну тенденцій за останні пів року щодо російської пропагандистської машини, Буданов уточнив, що ця динаміка чітко видна, і вона полягає у відході від наративу, що «вони всіх перемагають».

Читайте також: Буданов: Конфлікт Пригожина і Міноборони РФ є цілком реальним

«Єдине, що лишилося – «все йде відповідно до графіка і плану». Проте цей графік, план, у принципі, ніхто так і не розуміє. Але все інше потроху відходить на другий план і все частіше навіть відверті пропагандисти кажуть щось на кшталт «а що буде, якщо ми не зможемо перемогти». І навіть інколи кажуть «а що буде, якщо ми програємо», - зазначив він.

Керівник ГУР переконаний, що російське суспільство крок за кроком готують до сприйняття реальності, у якій вони насправді зараз опинилися.

Буданов заявив, що росіяни самі винні у тому, що у них по всій території РФ відбуваються «якісь дивні речі» (на кшталт ситуацій техногенного характеру і вибухів на російських складах – ред.).

Читайте також: Військових РФ за пів години до підриву Каховської ГЕС закликали залишити станцію – Буданов

«Що посієш, те і пожнеш. При чому проведімо дуже такий простий аналіз і складемо невелику хронологію: до того, як Росія почала свої агресивні дії, нічого не відбувалося», - заявив він.

Коментуючи замах у Криму на представника окупаційної влади Запоріжжя, Буданов заявив, що «усі окупанти і колаборанти, ми вже багато разів казали – ніхто, скажімо так, забутим не залишиться».

Як повідомлялося, зранку 19 червня у Сімферополі вибухнуло авто із помічником «віцепрем'єра» тимчасово окупованої Запорізької області Володимиром Єпіфановим.

Фото: ГУР Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-