Під Бахмутом триває наступ на окремих напрямках для витіснення росіян – Сирський

Під Бахмутом триває наступ на окремих напрямках для витіснення росіян – Сирський

Укрінформ
Українські війська продовжують вести наступальні дії на окремих напрямках, займаючи панівні висоти, лісосмуги з метою поступового витіснення ворога з підступів до Бахмута.

Про це заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський, передає Укрінформ з посиланням повідомляє у Телеграмі Military Media Center.

За словами Сирського, обстановка в смузі відповідальності Східного угруповання військ залишається напруженою.

"Попри наступ наших військ на півдні та втрату території і населених пунктів на цьому напрямку, противник продовжує переміщувати окремі найбільш боєздатні частини на Бахмутський напрямок, поєднуючи ці дії з потужним артилерійським вогнем та ударами штурмової і армійської авіації по позиціях наших військ", - підкреслив командувач. 

Разом з тим, наголосив Сирський, "ми продовжуємо вести наступальні дії на окремих напрямках, займаючи панівні висоти, лісосмуги з метою поступового витіснення ворога з підступів до Бахмута. Розуміючи це, ворожі підрозділи чинять відчайдушний опір".

Читайте також: Загарбники на Бахмутському напрямку підтягують додаткові резерви – Маляр

Як підкреслив генерал, "зрозуміло, що наші плани потребують періодичного коригування і уточнення. Саме цьому зараз присвячена моя робота у військах. Провів зустріч з командирами частин, обговорили проблемні питання, визначили шляхи їх вирішення". 

Командувач Сухопутних військ також повідомив, що зустрівся з військовослужбовцями низки частин, які беруть безпосередню участь в наступальних діях, вручив кращим з них відзнаки, цінні подарунки і грошові премії. 

"Як і завжди, ми знаємо що ми робимо, для чого і як", - запевнив Сирський. 

Як повідомляв Укрінформ, активність російської армії на Бахмутському напрямку значно зменшилася, загарбники ведуть оборонні бої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-