Президент відзначив держнагородами 331 військового

Президент відзначив держнагородами 331 військового

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у середу відзначив державними нагородами 331 військовослужбовця, у тому числі і воїнів Повітряних сил ЗСУ та розвідників.

Про це він поінформував у своєму зверненні, передає Укрінформ.

«Підписав сьогодні нові укази про відзначення наших воїнів державними нагородами, зокрема й воїнів Повітряних сил, нашої протиповітряної оборони, саме тих героїв, які щоночі, щодня рятують життя наших людей. Також нагородами відзначені наші розвідники та військовослужбовці Збройних Сил – бойових бригад та підрозділів. Загалом 331 воїн. 331 героїчне життя», - сказав він.

Читайте також: Зеленський: Коли руїни зникають, то програє не просто агресор, а сама ідея агресії

Зеленський закликав українців завжди пам’ятати, що ми всі в Україні зобов’язані своїм життям тим, хто став на захист життя українського народу і незалежності.

«Повага до наших воїнів, повага до рідних наших воїнів, повага до дружин та чоловіків усіх тих, хто став на захист держави, – це безумовно. Вдячність цим людям – це безумовно. Україна вміє бути вдячною, і це варто показувати щодня. Дякую всім, хто воює і працює заради нашої перемоги», - заявив Президент.

Глава української держави висловив вдячність кожному і кожній, хто зараз у боях на сході та півдні нашої держави відкриває Україні стратегічний простір, «простір руху до перемоги».

Читайте також: Зеленський провів розмову з Дудою – говорили про ситуацію на фронті та потреби українських воїнів

«Дякую всім, хто зараз і в наступі, і в обороні, хто штурмує позиції окупантів і хто відбиває їхні штурми, – дякую всім вам, воїни, за хоробрість, за стійкість та за кожен метр результату! Слава нашим героям! Слава Україні», - зазначив він.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у середу відзначив державними нагородами 320 захисників України, 128 з них — посмертно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-