На Бердянському напрямку Сили оборони взяли під контроль до трьох квадратних кілометрів

На Бердянському напрямку Сили оборони взяли під контроль до трьох квадратних кілометрів

Укрінформ
Сили оборони мають успіх у наступальній операції на Бердянському напрямку: вони взяли під контроль територію до 3 кв. км. На Бахмутському та Торецькому напрямках за добу Сили оборони просунулися на 250 та 200 м відповідно.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Military Media Center з посиланням на інформацію речника Генерального штабу ЗСУ Андрія Ковальова.

«В ході ведення наступальної операції у Таврійському та Донецькому операційних районах війська ударного угруповання Сил оборони України протягом минулої доби на Бердянському напрямку просунулися від 500 метрів до 1 кілометра, площа території, взятої під контроль, склала до трьох квадратних кілометрів», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Гуменюк про удар по Кривому Рогу: росіяни вишукують логістику, яка допомагає фронту

Крім того, Сили оборони ведуть наступ на Бахмутському та Торецькому напрямках, де за добу просунулися на 250 та 200 метрів відповідно.

«Станом на зараз наступ проводиться на Бахмутському напрямку, наші війська продовжують штурмові дії. Є успіх в районі Берхівського водосховища. Просування наших військ за минулу добу тут склало 250 метрів, а на Торецькому напрямку українські війська просунулися на 200 метрів», – повідомив Ковальов.

За його словами, наразі на напрямках, де українські війська в обороні, жодної позиції не втрачено, російські окупанти здійснюють активні артилерійські обстріли з усього спектру озброєння та завдають авіаційних ударів.

Читайте також: Контрнаступ України триває вже багато днів, він дуже ретельно підготовлений - Макрон

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони за минулий тиждень в результаті наступальних дій звільнили сім населених пунктів: Лобкове, Левадне, Новодарівка, Нескучне, Сторожеве, Макарівка, Благодатне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-