У Силах оборони розповіли про визволення Благодатного

У Силах оборони розповіли про визволення Благодатного

Єдині новини
Укрінформ
Українська армія звільнила село Благодатне, розташоване на межі Донецької та Запорізької областей. У ході операції в полон взято шість російських військових.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень, передає Укрінформ.

«З усією відповідальністю уповноважений заявити про звільнення села Благодатне нижче Великої Новосілки. Це зробили воїни 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша. Операція була успішно проведена у взаємодії з сусідніми підрозділами сил оборони Таврійського напрямку», - зазначив Шершень.

Він підкреслив, що прапор над Благодатним вже вивішений. І зробив це боєць на псевдо «Олімп».

Також у першій штурмовій групі, яка мала на меті заволодіти місцевою школою, де противник облаштував вогневу точку, брав особисту участь заступник командира бригади, «так би мовити, особистим прикладом вів за собою людей».

У ході операції вдалося взяти у полон шістьох російських військових – двох військовослужбовців і чотирьох представників так званого МВД ДНР.

«Ми бачимо перші результати контрнаступальних дій. Локальні результати, але вони мають дуже мотивуючий ефект»,– наголосив речник сил оборони Таврійського напрямку.

Читайте також: Росіяни переміщують найбільш боєздатні частини з Херсонського напрямку - Міноборони

Як повідомлялося, за словами Володимира Зеленського, в Україні відбуваються певні контрнаступальні й оборонні дії, командувачі всіх напрямків налаштовані позитивно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-