Загарбники обстріляли ракетами Авдіївку, є поранений

Загарбники обстріляли ракетами Авдіївку, є поранений

Укрінформ
Російська армія обстріляла ракетами Авдіївку Донецької області, поранень зазнав житель міста.

Про це повідомив у Телеграміначальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«На Донецькому напрямку Курахівська ТГ тричі потрапляла під обстріли. Зранку чотири ракети ворог випустив по Авдіївці — поранено одну людину», - зазначив посадовець.

За його словами, на Волноваському напрямку за минулу добу російські загарбники завдали авіаудару по Нескучному Великоновосілківської ТГ, пошкоджено будинки на чотирьох вулицях.

На Горлівському напрямку у Торецьку одна людина поранена, пошкоджені три будинки, дві адмінбудівлі та один інфраструктурний об'єкт. У Часовоярській ТГ пошкоджені три будинки. Ввечері ворог обстріляв околиці Костянтинівки.

Кириленко повідомив, що на Лисичанському напрямку внаслідок обстрілів пошкоджено три будинки у Званівці, зафіксовано дев’ять обстрілів Лиманської ТГ.

Крім того, ввечері росіяни обстріляли 152-міліметровою артилерією місто Українськ Селидівської ТГ, де три людини загинули і п’ятеро були поранені.

Читайте також: У прифронтовій Красногорівці залишаються 1,5 тисячі людей

«Серед загиблих - 4-річний хлопчик; серед поранених троє дітей - 4-рирічні хлопчик і дівчинка і 13-річна дівчинка. У місті пошкоджені 14 багатоповерхівок та два приватні будинки. Пораненим надається уся необхідна медична допомога», - зазначив Кириленко.

Як повідомлялося, 7 червня російські війська у Донецькій області вбили трьох мирних жителів та ще сімох поранили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-