Терехов повідомив про наслідки російського ракетного удару по Харкову

Терехов повідомив про наслідки російського ракетного удару по Харкову

Укрінформ
Внаслідок атаки РФ на центр Харкова ввечері 5 червня руйнувань зазнав водогін у Шевченківському районі. Наразі аварію усувають.

Як передає Укрінформ, про це міський голова Ігор Терехов сказав, відповідаючи на питання Суспільне Харків.

"Зруйнований водогін. Тут два водогони, один має діаметр 400, інший — 150. Нам потрібно побачити буде після того, як буде дозвіл піротехніків, які руйнації є. Крім цього, зруйноване дорожнє покриття, розбиті житлові будинки та офіси — вибите скло, вікна. Будемо обстежувати покрівлю, бо вважаю, що були осколкові потрапляння у дахи. Будемо працювати всю ніч, щоб до ранку локалізувати наслідки обстрілу", — сказав Терехов.

Читайте також: Харків атакують ракетами - пролунали кілька вибухів

Скільки жителів Харкова внаслідок атаки РФ вночі 6 червня не мають води, встановлюють: "Зараз перемикають на інший водогін, будемо сподіватися, що для людей це не буде помітно".

За даними Терехова, поранених на 00:30 немає.

"Це дуже знакова локація, у 2014 році тут були теракти. Це стара частина міста. Військових об'єктів немає: тут школа, офісні приміщення, житлові будинки. Військових об'єктів бути не може", — сказав Ігор Терехов.

Читайте також: Ракетний обстріл Харкова: зафіксовані прильоти у двох районах

Як раніше повідомляло агентство, у Харкові пізно ввечері 5 червня пролунали щонайменше три вибухи. Згодом стало відомо, що РФ завдала ударів по Шевченківському та Слобідському районах міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-