Росіяни зазнали втрат на Лимано-Куп’янському та Бахмутському напрямках - Череватий

Росіяни зазнали втрат на Лимано-Куп’янському та Бахмутському напрямках - Череватий

Укрінформ
На Бахмутському напрямку минулої доби, 4 червня, був один бій, а на Лиманському військові РФ сім разів атакували позиції українських військових.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на Суспільне, про це заявив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

На Бахмутському напрямку, за словами Череватого, 352 рази військові РФ обстрілювали українські позиції.

Сили оборони України ліквідували 69 військових РФ, 119 окупантів дістали поранення, 1 росіянина взято в полон.

Читайте також: Українців попереджають: ворог готується розганяти в соцмережах фейки про контрнаступ

Було знищено: протитанковий комплекс, ЗРК "Стріла-10", два польових склади з боєприпасами, п'ять військових автомобілів армії РФ, один спостерігальний пункт роти.

На Лимано-Куп’янському напрямку минулої доби російські військові з втратами відступили. "500 разів противник застосовував артилерію різних типів, а також здійснив два авіанальоти", - зазначив Череватий.

Так, на Лимано-Куп'янському напрямку РФ втратила 26 військових вбитими і 6 пораненими. Також ЗСУ знищили: танк, БМП протитанкову гармату "Рапіра", 3 автівки.

Читайте також: Українські танки на Бахмутському напрямку знищили позиції росіян

Як повідомляв Укрінформ, загарбники зменшили активність на Бахмутському напрямку. У Бахмуті Донецької області ситуація умовно стабільна, південно-західні околиці міста залишаються під контролем Сил оборони України.

Наприкінці травня стало відомо, що на заміну "вагнерівцям" у Бахмут заходять повітряно-десантні війська й мотострілецькі підрозділи Збройних сил Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-