Ворог тримає у Чорному та Азовському морях 12 кораблів, ракетоносіїв серед них немає

Ворог тримає у Чорному та Азовському морях 12 кораблів, ракетоносіїв серед них немає

Укрінформ
У Чорному та Азовському морях російські окупаційні війська тримають на бойовому чергування 12 кораблів, ракетоносіїв серед них немає.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ОК «Південь».

«Ворог маневрує, вишукуючи безпечні місця дислокації, продовжує облаштування рубежів оборони та не припиняє обстрілів протилежних берегів Дніпра і Дніпро-Бузького лиману. В Чорному і Азовському морях посилився шторм. Ракетоносії ще опівночі заведено до пунктів базування, на чергуванні залишається 12 кораблів», - йдеться в повідомленні.

У пресслужбі також відзначили, що ворог проводить тактику тиску на населення та інфраструктуру тилових регіонів, атакує прифронтові території, накопичує ресурс для майбутніх атак.

Читайте також: Нічна атака загарбників на Київ: ППО знищила ракети на дальніх підступах

Як повідомляв Укрінформ, вночі 4 червня противник застосував п’ять іранських ударних БпЛА «Shahed-136/131» з Брянської області, а також шість крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 – випущені із шести стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з району Каспію. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил знищено чотири крилаті ракети та три ударні дрони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-