Австралія у липні надасть Україні новий пакет допомоги

Австралія у липні надасть Україні новий пакет допомоги

Укрінформ
Уряд Австралії у липні оголосить черговий пакет безпекової допомоги Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Твіттері міністр оборони України Олексій Резніков за результатами зустрічі з віцепрем'єр-міністром – міністром оборони Австралії Річардом Марлзом.

"Відбулася змістовна зустріч з високоповажним віцепрем'єр-міністром – міністром оборони Австралії Річардом Марлзом. Обговорили пріоритети України щодо посилення обороноздатності. Черговий пакет безпекової допомоги буде оголошено урядом Австралії у липні", - йдеться у повідомленні.

Резніков зазначив, що під час зустрічі попросив Австралію розглянути можливість підготовки українських пілотів.

"Я попросив наших австралійських друзів розглянути можливість підготовки українських пілотів, надання медичних евакуаційних автомобілів та засобів радіоелектронної боротьби з безпілотниками. Мене зворушили слова мого колеги про захоплення надзвичайною хоробрістю українців, яка надихає багатьох людей", - повідомив міністр.

Читайте також: Резніков закликав Австралію надати ЗСУ бронемашини Hawkie

Також очільник українського оборонного відомства повідомив про зустрічі з міністрами оборони Сінгапура та Нової Зеландії.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони України Олексій Резніков у рамках участі у безпековому форумі "Діалог Шангрі-Ла" у Сінгапурі обговорив подальшу підтримку України з міністрами оборони США та Канади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-