Росія паралельно з ракетними проводить інформаційно-психологічні атаки – Маляр

Росія паралельно з ракетними проводить інформаційно-психологічні атаки – Маляр

Укрінформ
Росія паралельно із ракетними веде інформаційно-психологічні атаки, щоб підірвати стійкість та єдність українців.

Як передає Укрінформ, про це заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила в Телеграмі.

"Росіяни ведуть також і психологічну війну. Їх задача максимально підірвати нашу психологічну стійкість та єдність. Адже це два важливих фактори опору", - зазначила Маляр.

За її словами, вони це роблять військовими та інформаційними методами.

"Приміром, запускати ракети по цивільних об’єктах в центрі Києва - це зброя, яка використовується з психологічною метою. Насамперед, щоб залякати. Київ для українців не просто столиця, а символ незламності та опору. Тому, вдарити по Києву для ворога - це показати вразливість нашого символа стійкості. Ворог прагне, щоб підсвідомо в українців склалось враження беззахисності столиці", - підкреслила Маляр.

Читайте також: Буданов після атаки РФ: Наша відповідь не забариться - ви дуже скоро пошкодуєте

Вона зауважила, що паралельно з ракетною атакою, буквально за пару годин до пуску, почалась інформаційно-психологічна атака, чергова дискредитація військово-політичного керівництва.

"Ворог інформаційно б‘є по тих, хто користується довірою громадян. Для чого? Так само як і з ракетами по Києву, щоб посіяти відчуття беззахисності. Втім повномасштабна війна показала цікаву властивість української колективної свідомості. Так, ми відчуваємо біль, розпач, сум, але водночас в нас немає страху", - наголосила Маляр.

Як повідомляв Укрінформ, 29 травня вдень ворог випустив по Київщині 11 балістичних і крилатих ракет "Іскандер", сили ППО знищили усі цілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-