У Росії можуть змусити людей працювати безкоштовно для потреб війни – британська розвідка

У Росії можуть змусити людей працювати безкоштовно для потреб війни – британська розвідка

Укрінформ
В останній час у російському публічному просторі почали зобов’язувати жертвувати на підтримку військових дій тих, хто критикує війну в Україні.

Про це у Твіттері повідомило Міністерство оборони Британії із посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

Зазначається, що останніми тижнями тон публічних дебатів у Росії перейшов від звичайного покарання тих, хто критикує «спеціальну військову операцію» (війну Росії проти України – ред.), до зобов’язання активно жертвувати на підтримку військових зусиль.

Російські медіа бізнес-групи, які підтримуються державою, звернулися до Міністерства економіки з проханням дозволити шестиденний робочий тиждень для працівників з огляду на економічні потреби війни, очевидно, без додаткової оплати, вважають британська аналітики.

«Зміна тону розмов перегукується з відчуттям радянського суспільного примусу. Це також підкреслює, що керівництво, швидше за все, визначає ефективність економіки як вирішальний фактор у перемозі на війні», – йдеться у дописі.

Читайте також: Російський народ як невинна жертва імперської «внутрішньої колонізації»

Як повідомляв Укрінформ, у попередньому зведенні британська розвідка повідомила, що сили групи "Вагнер" почали відходити з деяких своїх позицій навколо міста Бахмут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-